Coaching

Voor kappers, docenten uiterlijke verzorging, schoonheidsspecialistes of een ieder die visagie professioneel wilt leren. Maar ook voor hen die hun kennis op het gebied van haar willen opfrissen of uitbreiden hebben wij een coaching programma opgesteld. Het coachingprogramma voor visagie bestaat uit een basisopleiding . De opleidingen bestaan uit zes onderdelen verdeeld over zes avonden. Voor diegenen die al een visagieopleiding hebben gehad kunnen de trainingen ook per onderdeel gegeven worden. Goed om weer even de puntjes op de i te zetten. De langhaartrainingen zoals vlechten/ opsteken en de trainingen uiterlijke verzorging kunnen per onderdeel worden gegeven. 

Nieuw in het coaching proramma zijn de trainingen met de
Haarkleurkragen van Looks.

 
Trainingen kunnen uiteraard ook op maat gemaakt worden .
Voor vragen hierover neem gerust contact met mij op.

Voor het programma van de visagietrainingen,
kijk bij coaching visagie voor het eerste deel van de trainingen basisvisagie.

 

Visagie

Basis programma visagie

 

 

  1. Gezichtsvormen en expressie, kleurkeuze voor make-up, haar en kleding .

Ieder  gezicht heeft zijn eigen vorm. Voor een visagist is het belangrijk om de vorm van het gezicht en haar karakteristieke punten te herkennen en te gebruiken bij het creëren van een mooie make-up. Ook de kleurkeuze is hierbij belangrijk. Een verkeerde kleurkeuze kan de make-up zeer nadelig beïnvloeden.
Op deze eerste avond gaan we leren hoe je bepaalde gezichtvormen herkent en welke kleuren het beste bij een persoon passen.
 
Bijzonderheden:
Het maakt niet uit wat de leeftijd is van het model dat je mee neemt. Het haar mag gekleurd zijn.
De modellen worden niet uitgebreid opgemaakt. Wel doen we een touch-up make-up.

Tijdsduur: 3 uur
 

 

 

 

  1. Naturel make-up.

Een opgemaakt gezicht kan toch zeer natuurlijk overkomen. Dit effect kan bereikt worden door het zorgvuldig en minimaal aanbrengen van de basis en de juist kleurkeuze te maken van de oogschaduw, blusher en lipstick of lipgloss.
 
Bijzonderheden:
Neem voor deze opdracht een jong model mee met een gladde huid zonder oneffenheden.
Het model mag niet jonger zijn dan twaalf jaar.
 
Tijdsduur: 3 uur 
 

 

 

  1. Make-up voor de oudere dame met bril

Een vrouw op leeftijd komt het mooist uit wanneer de make-up zacht van tint is. Het brilmontuur zorgt al voor een bepaald uiterlijk. Variërend van sportief , elegant tot extravagant. De make-up mag niet te sterk gaan overheersen. De ogen kunnen in diverse stijlen worden opgemaakt.
 
Bijzonderheden:
Voor dit onderdeel is een model boven de zestig jaar een must. Bij voorkeur  brildragend.

Tijdsduur: 3 uur

 

Haarkleurkragen

Sinds juni 2013 werk ik met de haarkleurkragen van Looks. Afke en Sietske - van Looks - hebben een nieuwe en nog niet eerder ontwikkelde methode bedacht om snel en professioneel een haarkleuradvies te geven. De Looks Haarkleurkragen.

Bent u kapper, visagist of kleuradviseur? Wilt u zich onderscheiden binnen uw markt en een snel en goed onderbouwd  persoonlijk advies geven wat betreft haarkleur of visagie? Met de haarkleurkragen van Looks laat u in een handomdraai vooraf zien wat het effect is van het gebruik van goede kleuren op de algehele uitstraling van een klant. Een ideale tool om te bepalen wat een geschikte haarkleur of make-up kleuren zijn voor iemand. Een warme of een koele haarkleur? Welke kleurhoogte kiest u voor het haar van de klant? En staat een felle opvallende contrastkleur ook mooi in het gezicht?

Voor kappers, visagisten en kleuradviseurs een nieuw en geweldig product. De klant ervaart zelf wat kleur doet voor zijn of haar uitstraling. Een deskundig kleuradvies door middel van de Looks Haarkleurkragen is een handvat voor u en uw klant. Welke klant wil dat nou niet!

Bel of mail mij gerust over de kosten van de kleurkragen en een training op maat.