Kleuren analyses

ONTDEK welk type je bent: lente, zomer, herfst of winter.
ONTDEK welke kleuren het beste bij je passen.
ONTDEK dat je eigen natuurlijke kleuren in de  huid, de ogen en haren mooier uitkomen door je kleding, haar, make-up en accessoires aan te passen aan je type.

Tijd en geld besparen
Om dit alles te ondervinden, hoef je maar eenmaal een kleurenanalyse te laten maken. Ik laat zien welke kleuren het beste bij je passen. Door de juiste kleuren zie je er gezonder, frisser en vooral jonger uit. Je zult zien dat een garderobe die is samengesteld op basis van persoonlijke kleuren echt niet veel hoeft te kosten. Uiteindelijk bespaar je heel wat tijd en geld. Geen miskopen meer en een beter kleureninzicht.

Combineren 
Je hebt veel combinatiemogelijkheden met wat je aan kleding aanschaft.  Alle kleuren binnen het eigen kleurenpalet combineren prachtig met elkaar.

Wat doet een kleurenconsulente precies?
Kleurenconsulenten van Harmony in Colours laten je zien welke kleuren je nodig hebt om er goed uit te zien. We gebruiken hiervoor zeventig drapeersjaals van verschillende kleuren uit de vier seizoenstypen.

Werkwijze

Warm of koel
Tijdens de anderhalf uur durende kleurenanalyse wordt het duidelijk of je kleuren nodig hebt op basis van goud en geel (warm) of van zilver en blauw (koel).
Deze warme of koele kleuren komen namelijk overeen met de teint van je eigen huid, ogen en haren, die ook warm of koel van ondertoon zijn. Zo zal je zelf kunnen constateren of gedempte of juist heldere kleuren het beste bij je staan.

Na de kleurenanalyse word je opgemaakt en geef ik advies over  make-up en haarkleur. De kleurenwaaier met je persoonlijke kleurenpalet  is een aanrader om aan te schaffen. Hier staan waardevolle tips in over kleding, make-up, haarkleur en accessoires.
Kleurenanalyses kunnen op afspraak gemaakt worden. Zowel individueel, samen, per drie of als groep. (Kijk hiervoor ook bij de workshops)